Over ons

FORTE web publishing ontwikkelt en publiceert websites die zijn gebaseerd op WordPress, hét gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS).
Frank Olthof is eigenaar van FORTE.

De inhoud van een website vinden wij heel belangrijk. Voordat we een website maken, kijken we eerst hoe de informatie het best gestructureerd en getoond kan worden. De bezoekers van uw website moeten kunnen vinden wat ze zoeken.

Voor het visuele ontwerp van een nieuwe website gebruiken we meestal een bestaand sjabloon (thema). Want er zijn erg veel gratis en betaalde sjablonen beschikbaar voor WordPress! We passen het sjabloon voor u aan, zoals kleuren en afbeeldingen.

We hebben veel ervaring met zoekmachine-optimalisatie (SEO). Een website moet uitgaan van de informatie die bezoekers vragen. Dan wordt een website ook veel beter gevonden.

Wilt u ook een website?

Een WordPress website is zeer geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven, stichtingen en zzp’ers. Wij hebben maar een beperkt aantal klanten waarvoor we complete websites ontwikkelen. Zo kunnen we u alle aandacht geven die u verdient. Neem contact met ons op om te kijken of we ruimte hebben voor de ontwikkeling van uw website.

Bent u zelf een beetje handig? Dan kunnen we ook voor u een standaard WordPress website installeren die u naar eigen wens kunt aanpassen. Kies uit één van de vele gratis of betaalde ontwerpen. Daarna kunt u zelf pagina’s en nieuwsberichten aanmaken. Wij bieden daarvoor WordPress hosting aan vanaf € 4 per maand, inclusief domeinnaam.


Neem contact op

Stuur een bericht

 

FORTE web publishing
info@forte.nl

GJF (Frank) Olthof
Hartingstraat 254
3511 HV UTRECHT

Kamer van Koophandel: Utrecht 08095495
BTW-nr: NL001406492B48
Telefoon: +31 30 743 56 68

Laatste berichten