WordPress hosting

Wilt u een goede website en deze zelf inrichten en onderhouden? FORTE web publishing biedt u daarvoor drie WordPress pakketten aan:
WP-brons, WP-zilver en WP-goud.

Het verschil is vooral de grootte van de website. WP-brons is al geschikt voor de meeste ondernemers, organisaties en zzp’ers. Wilt u een website die sneller is met meer pagina’s en afbeeldingen? Kies dan WP-zilver. WP-goud geeft nog meer ruimte en wij installeren gratis voor u een complete webwinkel.

Wij installeren op alle pakketten de standaard versie van WordPress voor u en zorgen ervoor dat uw e-mail werkt. U kunt zelf de vormgeving van uw website kiezen uit een groot aantal gratis en betaalde thema’s. En daarna plaatst u de pagina’s en nieuwsberichten via de eenvoudige beheerschermen van WordPress. Meer werk is het niet! U hoeft dus niets te weten van hosting of andere internettechniek.

Bij een WordPress pakket kunt u eenvoudig een domeinnaam bestellen (nl, be of eu). Maar als u zelf al een domeinnaam heeft, hoeft dat niet. Wij koppelen de domeinnaam aan uw website.

FORTE WP-brons FORTE WP-zilver FORTE WP-goud
Schijfruimte2GB5GB10GB
Snelle SSD hostingJaJaJa
Dataverkeer per maandOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Max aantal domeinnamen te koppelen125
Aantal pagina’sOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
E-mailadressenOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Webwinkel met iDEALNeeNee€ 200
Hosting€ 49€ 79€ 99
Domeinnaam€ 9€ 9€ 9
Lees meer en bestelLees meer en bestelLees meer en bestel

Genoemde prijzen gelden per jaar en zijn exclusief BTW

Laatste berichten